Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πετράλωνα: Κάμερα “έπιασε” τον 21χρονο να πετά σακούλα στα σκουπίδια

Πετράλωνα
Φωτογραφία InTime

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα.
Αστυνομικοί ψάχνουν σε κάδους απορριμάτων το πτώμα του 50χρονου, το οποίο φέρεται να τεμάχισε ο βαφτισιμιός του θύματος.
Οι μαρτυρίες γειτόνων.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής (29.12.2019) ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του, στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αργά χθες το βράδυ τον 21χρονο να πετά μία σακούλα σε κάδο σκουπιδιών.
Αστυνομικοί συνεχίζουν να ψάχνουν σε κάδους κάδους απορριμάτων το πτώμα του 50χρονου, ενώ κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι εντοπίστηκαν αίματα και ίχνη τεμαχισμού.

Πετράλωνα

Όλα άρχισαν το πρωί του Σαββάτου (28.12.2019), όταν φίλοι του 50χρονου τον αναζήτησαν στο σπίτι του. Το θύμα ζούσε με τον βαφτισιμιό του και τη μητέρα του (σ.σ. του βαφτισιμιού, δηλαδή κουμπάρα του θύματος). Ο 21χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να τους είπε πως έχει σκοτώσει τον νονό του και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών! Αμέσως, οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν την αστυνομία που άρχισε έρευνες σε κάδους απορριμάτων της περιοχής, ωστόσο δεν βρήκε τίποτα.

Ακολούθησαν έρευνες μέσα στο σπίτι, όπου εντοπίστηκαν ίχνη τεμαχισμού. Ο βαφτισιμιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και τον πέταξε στα σκουπίδια. Επιπλέον, όπως μετέδωσε το OPEN, η μητέρα του 21χρονου, φέρεται να είπε χθες σε κατοίκους της περιοχής πως “ο γιος μου έκανε κομμάτια τον νονό του”.

Ακούστε τι είπαν γείτονες της οικογένειας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: IN TIME

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις