Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πετράλωνα: «Ψέλλισε ότι δεν τη βίασε μόνο μια φορά, αλλά παραπάνω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα για την καθαρίστρια

Πετράλωνα: «Ψέλλισε ότι δεν τη βίασε μόνο μια φορά, αλλά παραπάνω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα για την καθαρίστρια

Ιδού τι περιγράφει στο newsit.gr ο Κώστας Καψής, ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοικία (μερικούς ορόφους πιο πάνω) στα Πετράλωνα στην οποία συνέβη το σοκαριστικό αυτό περιστατικό:

« Αυτός (σ.σ ο φερόμενος ως δράστης) είναι ένας ψηλός και λεπτός άντρας, ανάμεσα 25 με 30 ετών. Όσες φορές τον έχω δει, είναι πάντα απόμακρος, δεν ανταλλάσσει εύκολα καλημέρα .

Έζησα το δράμα της γυναίκας αυτής χωρίς καλά καλά να το γνωρίζω. Γύρω στις 12.00 με 12.30 άκουσα ένα τσίριγμα, όχι ακριβώς φωνή, αλλά τσίριγμα. Ανοίγω την πόρτα να δω τι γίνεται και την είχε ανοίξει και ο απέναντι μου για να δει και αυτός τι γίνεται. Του λέω ‘κάτι τρέχει στο ισόγειο’, μου απαντά αυτός: ‘τίποτα, τίποτα δεν θα ναι’.

Click4more: Πετράλωνα: «Με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ» – Μαρτυρία σοκ για την καθαρίστρια

Εμένα όμως κάτι δεν μου πήγαινε καλά και ύστερα από ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά κατεβαίνω κάτω. Μέσα στο ασανσέρ βλέπω τον κουβά της καθαρίστριας παρατημένο. Ξανακατεβαίνω μετά από μια ώρα- εκεί ο κουβάς, μέσα στο ασανσέρ.

Φαίνεται ότι ο τύπος είχε αρπάξει την γυναικούλα αυτή, γύρω στα 50 με 60 από τον ανελκυστήρα μέσα. Το διαμέρισμα του από την πόρτα του ασανσέρ δεν απέχει ούτε ένα μέτρο. Σε εκείνη τη φάση πιστεύω ότι ακούστηκε το τσίριγμα της κακόμοιρης της γυναίκας, όταν την έβαλε μέσα.

«Πέντε ώρες την κρατούσε όμηρο»

Πέντε ώρες την κράτησε όμηρο. Όταν απελευθερώθηκε και κάθισε στη σκάλα ήταν ένα ράκος. Εγώ την είδα γύρω στις 5 παρά το απόγευμα, ήταν με μώλωπες στο πρόσωπο γεμάτη, παραμορφωμένη, αγνώριστη…Ούτε λέξη δεν μπορούσε να αρθρώσει αλλά ψέλλισε ότι δεν την βίασε μόνο μια φορά, αλλά παραπάνω.

Η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα, στις 17.30. Έμεινε μέχρι τις 21.30 και έμειναν σε επιφυλακή στον ακάλυπτο δύο αστυνομικοί μήπως και διέφευγε ο δράστης από εκεί.

 

Εμείς βέβαια πιστεύουμε ότι έφυγε τρέχοντας αυτός μόλις την πέταξε έξω στη σκάλα. Κανείς δεν ξέρει αν ήταν μόνος του. Ρώτησα εγώ την γειτόνισσα που μένει απέναντι του: ‘Εσύ δεν άκουσες τόσες ώρες κάτι;’ Και μου απάντησε: ‘Κάτι άκουγα, αλλά επειδή αυτός συνέχεια μάλωνε την μάνα του, νόμιζα ότι συνέβαινε το ίδιο κι αυτή τη φορά’.

«Συμπεριφορά Ελληναρά»

Μιλάμε πάντως για το μεροκάματο του τρόμου. Μια φορά την εβδομάδα ερχόταν η κυρία και μας καθάριζε σκάλα και ασανσέρ για μια με δύο ώρες κάθε φορά. Μόλις 5 ευρώ την ώρα έπαιρνε. Ντροπή είναι όλα αυτά. Και να σημειώσω ότι δεν ξέρω την εθνικότητά του δράστη όπως πολλοί ψάχνουν να μάθουν ποια είναι αυτή αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να μάθω ποια είναι. Είδαμε και τον δικό μας, τον πιλότο. Συμπεριφορά Ελληναρά είναι αυτή που είχε, αυτό είναι το βέβαιο».

Δείτε τα σημειώματα έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

 

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις