Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρέβεζα: Εμβόλισαν αυτοκίνητα και έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα

Πρέβεζα: Εμβόλισαν αυτοκίνητα και έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας.

Όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αργά το απόγευμα της 15ης Αυγούστου δύο Έλληνες, 27 και 17 ετών επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο και σε φορτηγό, εμβόλισαν με πρόθεση δύο άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν τέσσερις άνδρες 24, 45, 41 και 26 ετών, μία 45χρονη καθώς και ένας 13χρονος ανήλικος, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους τέσσερις εξ αυτών και να προκαλέσουν υλικές ζημιές στα οχήματα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι πέντε Έλληνες ,τέσσερις άνδρες, ηλικίας 26, 31, 57 και 19 ετών και μία 36χρονη γυναίκα, τους οποίους βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες.

Παράλληλα δύο από τους φερομενους ως δράστες, κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ιδιοκτησίας του 24χρονου παθόντα.

Τα θύματα πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν, ενώ ο 27χρονος και ο 17χρονος συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Νέα Σαμψούντα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας,
κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και κλοπής.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: epirus-tv-news

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις