Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος δολοφόνος του ξενοδόχου στη Σαντορίνη – Αναπαράσταση ζητάει η οικογένεια

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος δολοφόνος του ξενοδόχου στη Σαντορίνη – Αναπαράσταση ζητάει η οικογένεια

Στη φυλακή οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (04.12.2020) ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Ο 20χρονος ισχυρίζεται ότι πρώτα τον χτύπησε ο 69χρονος με ένα μπουκάλι κι εκείνος αμυνόμενος τον έσπρωξε με συνέπεια ο ξενοδόχος να πέσει και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

«Έχει υποδείξει σε ποιο σημείο του ξενοδοχείου έπεσε το θύμα και έχει χτυπήσει, προσπάθησε το θύμα να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι στο πρόσωπο, τον χτύπησε και μάλιστα, απ’ αυτά που γνωρίζω είναι ότι πήγε και στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του ξενοδόχου εκτιμά ότι ο νεαρός είχε εξ’ αρχής πρόθεση να τον σκοτώσει. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε αυτοκίνητο που είδαν αυτόπτες μάρτυρες, να περνά ξανά και ξανά έξω από το ξενοδοχείο το βράδυ της Πέμπτης.

Ζήτησε αναπαράσταση η οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 69χρονου, κατέθεσε το μεσημέρι αίτημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος στο ξενοδοχείο της Οίας.

Αυτή τη φορά, ζητούν να είναι παρόν και ο ιατροδικαστής, ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο του φονικού και δεν έκανε επιτόπια νεκροψία, παρά μόνον μέσω φωτογραφιών και στοιχείων που εστάλησαν.

-Θα ορίσετε τεχνικό σύμβουλο;

-Θα ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο, ιατροδικαστή, όπως περιμένουμε και κάποια αποτελέσματα από DNA σε κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν βρεθεί και έχουν κατασχεθεί στο ξενοδοχείο.

-Λοστός υπάρχει ή όχι;

-Εγώ απ’ αυτά που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει λοστός, εννοεί ένα σκουπόξυλο.

Οι συγγενείς του ξενοδόχου παραμένουν συντετριμμένοι, προσπαθώντας να διαχειριστούν το χαμό του.

Η σορός του 69χρονου ξενοδόχου αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες στο νησί προκειμένου αύριο στις 11 το πρωί να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Ο κ. Γαβρίλης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, εξήγησε τους λόγους που θα ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος. «Είναι ένα έγκλημα στο οποίο δεν ήταν κανείς παρών. Υπάρχουν πολλά κενά που θα φωτιστούν με την αναπαράσταση. Καταρχάς αίμα βρέθηκε έξω από τη ρεσεψιόν. Πώς υπήρχε μπουκάλι, έξω; Έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Λοστός πως βρέθηκε εκεί; Τον κράταγε; Το σκουπόξυλο ήταν μέσα.

Στην απολογία είπε με λοστό, μετά το άλλαξε και είπε σκουπόξυλο. Είναι ξεκάθαρη η αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν από οινοπνευματώδη ποτό να φτάσει η θερμοκρασία 300 βαθμών. Πώς κάηκε τόσο το σώμα του άτυχου Νικόλα. Άρα όλα πρέπει να διαλευκανθούν. Στην αρχή ο θύτης είπε ότι δεν ήταν αυτός, όταν του έδειξαν φωτογραφίες ομολόγησε.

Οποιοσδήποτε που σκότωσε κατά λάθος θα ακολουθούσε αυτή την πρακτική που ακολούθησε ο θύτης. Επί ώρες να προσπαθεί να τον κάψει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης του 20χρονου Αλβανού που κατηγορείται πως δολοφόνησε τον επιχειρηματία από την Σαντορίνη στο cyclades24.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις