Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώην αρραβωνιαστικιά Λαγού: Για πλάκα φωτογραφιζόμουν με όπλα

Πρώην αρραβωνιαστικιά Λαγού: Για πλάκα φωτογραφιζόμουν με όπλα

Με την απολογία της Νικόλ Μπενέκη, πρώην αρραβωνιαστικιάς του πρώην βουλευτή και νυν ευρωβουλευτή, Ιωάννη Λαγού, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση χαρακτήρισε τον εαυτό της επαγγελματικό μέλος της Χρυσής Αυγής και όχι οπαδό. Μάλιστα, ανέφερε πως μόνο σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισε Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη ανέφερε πως απλά εκφωνούσε τις ομιλίες που της έγραφε ο Ιωάννης Λαγός γιατί «ήταν εντολή του ανώτερου μου».

Επίσης ανέφερε πως συνόδευε τον Γιάννη Λαγό σε διάφορες εκδηλώσεις «όπως έκαναν όλες οι σύντροφοι και σύζυγοι των βουλευτών» και αρνήθηκε ότι υπήρξε «μέτωπο γυναικών».

Σχετικά με το sms «μπράβο λατρεία πάντα χάνω τα καλά» που έστειλε στον Ιωάννη Λαγό μετά την επίθεση κατά του κοινωνικού χώρου «Συνεργείο», η κατηγορούμενη είπε πως ήταν το γεγονός ότι ο Λαγός πήγε με άλλα άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα «και κατάφερε να ελευθερώσει» όσους είχαν προσαχθεί.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λαγού ρωτήθηκε επίσης για τις φωτογραφίες της με όπλα και ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για το υπηρεσιακό όπλο του αδελφού της και την καραμπίνα του, τα οποία διαθέτει νόμιμα γιατί είναι αστυνομικός. Όπως ανέφερε η κατηγορούμενη οι φωτογραφίες βγήκαν «για πλάκα».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις