Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο ληστής που σκοτώθηκε – Άλλες δύο προσαγωγές

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο ληστής που σκοτώθηκε – Άλλες δύο προσαγωγές

– Η φωτογραφία του Μολδαβού που σκοτώθηκε, όταν πήδηξε από τον 8ο όροφο σε μπαλκόνι 1ου ορόφου, προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon
– Η ληστεία έγινε τη Δευτέρα σε διαμέρισμα ηλικιωμένης, όπου υπήρχε κλειστό κύκλωμα
– Ο 4ος ληστής ήταν κρυμένος κάτω από την μύτη των αστυνομικών επι 14 ώρες μέσα στην ντουλάπα χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς!
– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
– Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει συνολικά 17 προσαγωγές υπόπτων

Η φωτογραφία του Μολδαβού ληστή στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος σκοτώθηκε, όταν πήδηξε από τον 8ο όροφο σε μπαλκόνι 1ου ορόφου, προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες έχουν γίνει συνολικά 17 προσαγωγές, αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Μάλιστα, σήμερα περίπου στις 20.00 έγιναν οι τελευταίες δύο προσαγωγές υπόπτων.

 

Το χρονικό

 

Τη Δευτέρα (03.04.2017), τέσσερις δράστες έδεσαν και φίμωσαν ηλικιωμένη μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε θρίλερ.
Όλα άρχισαν όταν ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στον 9ο όροφο είδε από το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία!
Η Άμεση Δράση έφτασε αμέσως στο σημείο και τότε οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Ο ένας εκ των δραστών, όμως στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε το κενό και σκοτώθηκε αφού η πορεία θανάτου του σταμάτησε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Δύο συνελήφθησαν, ενώ ο τέταρτος έμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα για 14 ώρες.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο επικίνδυνος κακοποιός βρήκε καταφύγιο την ώρα της εισβολής των αστυνομικών στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου μέσα στην ντουλάπα. Οι αστυνομικοί σαρώνοντας – όχι επαρκώς όπως αποδείχθηκε – τον χώρο, κοίταξαν στην ντουλάπα πετώντας τα ρούχα μέσα σε αυτήν. Όμως, ο ληστής που είχε κρυφτεί εκεί, έμεινε ακίνητος, περιμένοντας υπομονετικά να περάσουν πολλές ώρες για να καταφέρει να ξεφύγει. Ακόμα και όταν μπήκε στο διαμέρισμα η σήμανση και άρχισαν να παίρνουν αποτυπώματα από την ντουλαπα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, δεν κατάφεραν να τον δουν! Εκείνος ήταν ακίνητος και στην κυριολεξία δεν ανάσαινε!

Επι 14 ώρες ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο ήταν κρυμένος στην ντουλάπα. Και ήταν τόσες πολλές οι ώρες που χρειάστηκε να κάνει ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα.

 

Πώς τον ανακάλυψαν

 

Ήταν γύρω στις 11 χτες το βράδυ και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση η 64χρονη και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι. Ο γιος της 64χρονης γυναίκας, άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του. Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με όπλο, διατάζοντας τον να μην φωνάξει, και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αφού έλεγξε την θυροτηλεόραση τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά. Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο δράστης έφυγε, αλλά ήταν πλέον αργά. Αμέσως ξεκίνησε νέα επιχείρηση. Άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν να τον αναζητούν. Μάταια όμως, είχε καταφέρει να γίνει “καπνός”.

Οι αστυνομικοί τώρα αναζητούν και την ταυτότητά του, μέσω αποτυπωμάτων αλλά και του… πλούσιου DNA που άφησε πίσω του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε