Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Προθεσμία για να απολογηθούν οι 7 Πακιστανοί που πλάκωσαν στο ξύλο τον αστυνομικό στη Νίκαια

Προθεσμία για να απολογηθούν οι 7 Πακιστανοί που πλάκωσαν στο ξύλο τον αστυνομικό στη Νίκαια
φωτογραφία: Eurokinissi

Μέχρι την Τετάρτη (24.10.2018) ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία οι 7 Πακιστανοί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του 34χρονου αστυνομικού στη Νίκαια.

Οι 7 αλλοδαποί κατηγορούνται για “επικίνδυνη σωματική βλάβη” σε βάρος του αστυνομικού, που είχε εντοπιστεί χτυπημένος μέσα στο διαμέρισμά τους στη Νίκαια, τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου.

Το χρονικό της υπόθεσης στη Νίκαια

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια Αττικής, όπου διέμεναν αλλοδαποί και αφαίρεσαν κούτες με λαθραία τσιγάρα, 325 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι Πακιστανοί που διέμεναν στο διαμέρισμα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους δράστες, τον οποίο έδεσαν και χτύπησαν, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

Σε βάρος των 7 αλλοδαπών έχει σχηματισθεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων κ.λπ.

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη (24.10.2018) και ο 34χρονος αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο 34χρονος, που κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ εναντίον του έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις