Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ψευτογιατρός: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο – Ντυμένος πιλότος σε στιλ “Top Gun” (video)

ψευτογιατρός
ΦΩΤΟ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha

Κάθε μέσο μετερχόταν ο ψευτογιατρός για να εξαπατήσει τα αθώα θύματά του. Ο 47χρονος δόκτωρ Κόντος δεν δίστασε να παραστήσει και τον πιλότο μαχητικών αεροσκαφών στις ΗΠΑ με δήθεν συμμετοχή σε ειδικές αποστολές.

Ο ψευτογιατρός με τα χίλια πρόσωπα και… ισάριθμα επαγγέλματα πλασαριζόταν μέχρι και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, όπως επιβεβαιώνουν νέες φωτογραφίες του. 

Στο στόχαστρό του ο ψευτογιατρός δεν είχε κάποια εχθρικά αεροσκάφη, αλλά ανυποψίαστους ανθρώπους για να τους εξαπατήσει, γεμίζοντας τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, εμφανίζεται ο δόκτωρ Κόντος ως άλλος Τομ Κρουζ στην ταινία “Top Gun”.

Η στολή που φαίνεται να φοράει ο ψευτογιατρός παραπέμπει σε άνδρα της αμερικανικής εθνικής φρουράς. Σε όσους την επιδείκνυε ισχυριζόταν ότι είχε υπηρετήσει σ’ αυτήν την ειδική μονάδα των ΗΠΑ, όπως προδίδουν τα σήματα στη στολή του.

Στην ίδια φωτογραφία του 47χρονου απατεώνα εικονίζεται, επίσης, ο χάρτης των δήθεν πολεμικών αποστολών στις οποίες τάχα συμμετείχε. Πίσω του βρίσκεται ένα μαχητικό F-16 σε αεροπορική βάση της Νέας Υόρκης, όπως μαρτυρούν οι χαρακτηριστικές ενδείξεις στην ουρά του αεροσκάφους.

Click4more: Ψευτογιατρός – Έδινε μπουκαλάκια με βότανα σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας έναντι 42.000 ευρώ

Ως γνωστόν. ο 47χρονος ψευτογιατρός κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και διάφορα σκευάσματα.

Φορώντας τη στολή του πιλότου εμφανίστηκε σε ασθενή στη Λάρισα. Αργότερα, συγγενείς του ενημέρωσαν τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha:

Πηγή: Alpha.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις