Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ριφιφί στο Ψυχικό: Η αναζήτηση του χαμένου «θησαυρού» και οι έρευνες για πρόσωπο – φάντασμα

ριφιφί θυρίδες Ψυχικό
Πηγή εικόνας vima.gr

Συνεχίζουν οι Αρχές να ψάχνουν τον χαμένο… θησαυρό του ριφιφί στο Ψυχικό και να εντοπίσουν την κρυψώνα με τη λεία που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Την ώρα που έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πληροφοριακά δίκτυα που έχουν σχέση με κλεπταποδόχους και ενεχυροδανειστήρια, δόθηκε οδηγία στην Interpol να ερευνηθούν διεθνή κυκλώματα κλεπταποδόχων, καθώς τα κοσμήματα που έκαναν… φτερά από τις θυρίδες της τράπεζας στο Ψυχικό είναι πάρα πολύ μεγάλης αξίας. 

Click4more: Ριφιφί στο Ψυχικό: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον 58χρονο να βγαίνει από την τράπεζα – Στο μικροσκόπιο και μια γυναίκα

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε να δώσει κατάθεση ένας πασίγνωστος έμπορος ρολογιών και κοσμημάτων, σε ένα από τα δύο καταστήματα του οποίου στο κέντρο της Αθήνας έγινε έφοδος και κατασχέθηκαν για έρευνα δύο πανάκριβα Rolex.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό τόσο το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στη Βάρη όσο και το κέντρο αισθητικής της συζύγου του στο Χαλάνδρι, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η θυρίδα του 58χρονου βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη σειρά από τις τέσσερις που ανοίχτηκαν και ο κατηγορούμενος ήταν ο μόνος από τους κατόχους που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις και απάτες.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μια 50χρονη γυναίκα

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει μία 50χρονη, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη, καθώς φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων με αρνητικά αποτελέσματα. Μάλιστα, έρευνα έχε γίνει και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

Πρόσωπο – φάντασμα;

Στο πλαίσιο, των ερευνών, αναζητείται και ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη που -μέχρι στιγμής- δεν έχει βρεθεί. Πλέον, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα πρόσωπο “φάντασμα”, που χρησιμοποιείται για… φορολογικά τερτίπια. 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις