Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Καταγγέλει τη ΝΔ για “παρεμβολές” στο Facebook!

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία: Eurokinissi

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με… τρίτη ανάρτηση στο Facebook για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για τα “εξαφανισμένα” posts!

Η σελίδα που διατηρεί στο Facebook η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, έκανε δύο αναρτήσεις. Αφορμή ο χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ωστόσο και οι δύο “έπεσαν” και με τρίτη ανάρτηση κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για… παρεμβολές!

Οι τρεις αναρτήσεις που έκανε ο Ρουβίκωνας

Η πρώτη ανάρτηση ανέφερε: “Ανάσα λευτεριάς για τον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά από 15 χρόνια εγκλεισμού.
Η άδεια – ενώ τη δικαιούταν – άργησε χρόνια. Άργησε, καθώς ο Κουφοντίνας δεν έδινε – δεν έδωσε – τη «δήλωση μετανοίας» που του ζητούσε το Καθεστώς. Δεν βγήκε να αποκηρύξει τη δράση του. Δεν είπε «έκανα λάθος». Δε λύγισε, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτε πιο δελεαστικό για έναν αιχμάλωτο απ’ την – έστω στιγμιαία – απελευθέρωση του. Δεν εμφάνισε τις Ιδέες του σαν «σφάλματα του παρελθόντος». Δεν τις ξεφτίλισε. Έτσι τις κράτησε ζωντανές”.

Δείτε την

 

Λίγα λεπτά μετά, η ανάρτηση “εξαφανίστηκε”. Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ανέφερε:

Δύο μέρες ήλιο! Δύο μέρες ελευθερίας! Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους – αιχμάλωτους της εξουσίας!! Καλή Ανάσα Δ.Κουφοντινα“.

Δείτε την

 

Ρουβίκωνας

Όταν “έπεσε” και αυτή η ανάρτηση, στον λογαριασμό “Ρουβίκωνας”, στο Facebook, έγινε η εξής -τρίτη κατά σειρά- ανάρτηση:

Δύο αναρτήσεις που κάναμε για τη χορήγηση άδειας του Κουφοντίνα “έπεσαν” μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Για λίγα λεπτά έπεσε και η σελίδα. Ο μηχανισμός της ΝΔ εδώ στα social media βαράει υπερωρίες. Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους και τα δεκάδες σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται, κάθονται κι ασχολούνται με αναρτήσεις στο facebook και στο twitter“.

Δείτε την

 

Ρουβίκωνας

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις