Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρουβίκωνας «τρολάρει» Παπακώστα! «Σήμερα παρακολουθούσα την βρετανική πρεσβεία»

Ρουβίκωνας «τρολάρει» Παπακώστα! «Σήμερα παρακολουθούσα την βρετανική πρεσβεία»
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο Ρουβίκωνας απαντά στην Κατερίνα Παπακώστα, δίνοντας στην δημοσιότητα και… ντοκουμέντα παρακολούθησης, δίνοντας νέα “ραντεβού”!

Αποφασισμένη να “σπάσει” αυγά εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη 19.09.2018, η Κατερίνα Παπακώστα όσον αφορά στην δράση της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θα του στείλει τον… λογαριασμό, για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει.

Λίγες μόλις ώρες μετά, ο Ρουβίκωνας -μέσω ηγετικού στελέχους του- απαντά μέσω του Facebook! Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Ασφάλεια τον παρακολουθεί, πλέον, με μηχανές (!) ενώ αποκαλύπτει πως κατάφερε να τους ξεφύγει σε μόλις 13 λεπτά!

Προς επίρρωσιν των λεγομένων του, δημοσιεύει και φωτογραφίες από την βρετανική πρεσβεία, στο κέντρο της Αθήνας.

Υποστηρίζει πως τις έβγαλε σήμερα “σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε”, ενώ για να αποδείξει πως οι φωτογραφίες είναι σημερινές, καλεί όποιον θέλει να δει τις κάμερες ασφαλείας, σημειώνοντας “τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας”!

Αναλυτικά αναφέρει: “Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που ” φωτογράφισε”η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook.Απο σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε.

Το δόγμα της παρακολούθησης μου απο την ασφάλεια άλλαξε.Πλέον δεν με ακολουθούν απο απόσταση προσπαθώντας να δουν που παω αλλά με πηγαίνουν…συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές.

Μέχρι εδω ολα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει”το παιχνίδι”.Σε 13′ λεπτά τους έφυγα.Και παραθέτω στην επόμενη μου ανάρτηση τρείς φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε.

Για την γνησιότητα της μέρας( οτι είναι σημερινές) μπορούν να δουν απο τις κάμερες τα δυο άτομα που φαίνονται στην μια φωτό και κάθονταν για ωρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το ηγετικό στέλεχος της ομάδας Ρουβίκωνας

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία από: Facebook

Δείτε και τα “αποδεικτικά στοιχεία”

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία από: Facebook

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις