Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Ροζ” εφιάλτης για 16χρονη – Προς πώληση στο internet γυμνές φωτογραφίες! video

16χρονη
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Μια 16χρονη κοπέλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν είδε ξαφνικά τις πιο προσωπικές της στιγμές να βγαίνουν… στα μανταλάκια. Δικαστικές εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη.

Μια ακόμη υπόθεση cyber bullying καταγράφεται στην χώρα μας και σοκάρει το πανελλήνιο. Δύο ανήλικοι μαθητές οι δράστες, μια 16χρονη συμμαθήτριά τους το θύμα, του οποίου η ζωή μετατράπηκε σε κόλαση.

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε ενώ είχε δεσμό με έναν εκ των δύο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, η κοπέλα του έστειλε κάποιες πιο “προσωπικές” φωτογραφίες μέσω των social media.

Τι έκανε εκείνος; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις “μοίρασε” σε… όποιον γνώριζε! Ένας εξ αυτών είναι και ο έτερος κατηγορούμενος, ο οποίο πήγε την υπόθεση ένα βήμα πιο πέρα, διακινώντας τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής!

Η 16χρονη κάποια στιγμή βίωσε το απόλυτο σοκ, αφού έμαθε πως οι πιο προσωπικές της στιγμές είχαν βγει… προς πώληση και ο εφιάλτης της ήταν τέτοιος που σκέφτηκε ακόμη και να δώσει τέλος στην ζωή της.

Τα συναισθήματά της τα κατέγραψε, μάλιστα, σε μια κόλλα χαρτί, στην οποία έφτασε στο σημείο να περιγράφει μέχρι και την στιγμή της κηδείας της

Ευτυχώς για την 16χρονη, το σημείωμα αυτό “έπεσε” στα χέρια της μητέρας της, η οποία ήδη είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της κόρης της. Την ρώτησε τι συμβαίνει, με την κόρη της να τα αποκαλύπτει όλα και άμεσα να κινητοποιείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έφτασε στα “ίχνη” των δύο νεαρών.

Οι δυο τους κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και την Πέμπτη, 10.10.2019, θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ για την 16χρονη και τον εφιάλτη που βίωσε

Πηγή: Ant1.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις