Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ροζ κύκλωμα σε Αθήνα και Μύκονο

Ροζ κύκλωμα σε Αθήνα και Μύκονο

Το ροζ κύκλωμα με έδρα την Αθήνα άπλωσε τα πλοκάμια του στη Μύκονο, αλλά και σε περιοχές όπως η Μαραθόπολη Μεσσηνίας, το Βραχάτι Κορινθίας και η Καρδίτσα.

Ουσιαστικά το ροζ κύκλωμα εμπορευόταν κοπέλες με στόχο την ικανοποίηση πελατών σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Στη Μύκονο, τόπο που επιλέγουν κροίσοι απ’ όλο τον κόσμο, οι σωματέμποροι είδαν ευκαιρία για… μεγάλα κέρδη.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία ότι το κύκλωμα από την Αθήνα διέθετε σε “κλαμπ” της επαρχίας γυναίκες προς σεξουαλική εκμετάλλευση.
Είναι ενδεικτικό ότι τον Σεπτεμβρίου 2017 ο ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου με… αμερικανική επωνυμία στη Μύκονο παρέλαβε έναντι αμοιβής από τον αρχηγό του κυκλώματος άγνωστο αριθμό γυναικών, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση και την εκπόρνευσή τους σε πελάτες του καταστήματος. Ανάλογες συναλλαγές έγιναν και με αντίστοιχους ιδιοκτήτες “κλαμπ” σε Κορινθία, Μεσσηνία και Καρδίτσα.
Το απόστημα έσπασε όταν το περασμένο καλοκαίρι μία γυναίκα, μέσα σε στριπτιζάδικο της Αθήνας, προσέγγισε τον αστυνομικό-πελάτη του ζήτησε να την κεράσει ποτό και μετά του πρότεινε να πάνε στο πατάρι του καταστήματος προκειμένου να του χαρίσει έναν… special prive χορό, υποσχόμενη περισσότερα.

Ο αστυνομικός συμφώνησε, της έδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και πήγαν στο διαμορφωμένο χώρο. Εκεί η… χορεύτρια έβγαλε όλα τα ρούχα της, λίκνιζε το κορμί της, όπως περιγράφεται στη δικογραφία, πάνω στα επίμαχα σημεία του σώματος του αστυνομικού, προτρέποντας και εκείνον να κάνει το ίδιο. Εκείνη τη στιγμή, οι άλλοι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα, όπου συνέλαβαν τον αρχηγό του κυκλώματος και την γυναίκα υπαρχηγό του.
Από το κατάστημα οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων κατέσχεσαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα γυναικών και αριθμούς.

Πως δρούσε το κύκλωμα

Τις κοπέλες τις στρατολογούσε η «Λάνα» από την Ουκρανία, η οποία τους κρατούσε τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους είχε επιβάλει «υποχρεωτικό χρέος» 2.000 ευρώ!

Το κύκλωμα διέθετε συμβολαιογράφο και δικηγόρο για τη σύναψη εικονικών γάμων και συμφώνων συμβίωσης έτσι ώστε οι γυναίκες να κυκλοφορούν νόμιμα στη χώρα. Στη συνέχεια τις εξωθούσαν στην πορνεία, για 50 ευρώ ημερησίως, σε κρυφούς οίκους ανοχής της πλατεία Αμερικής, που λειτουργούσαν ως κέντρα… ευεξίας!

Ο άνδρας με το συνωμοτικό «Πέτροβιτς» που φέρεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος δεν επέτρεπε στις κοπέλες να έχουν επικοινωνία με τους πελάτες, προκειμένου να μην αποκαλύψουν τη δράση του κυκλώματος, ενώ επέβαλλε ποινές και πρόστιμα σε όσες δεν υπάκουαν στις εντολές του.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις