Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάρωσαν τρεις εταιρείες με ένα χτύπημα οι ληστές των χρηματοκιβωτίων

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Επί 15 λεπτά … αλώνιζαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων στον Γέρακα τα ξημερώματα στα γραφεία τριών εταιρειών, όμως ενώ είχε ήδη χτυπήσει ο συναγερμός οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα. Οι δράστες έριξαν την περίφραξη με το αυτοκίνητο (έχασαν μάλιστα και έναν προφυλακτήρα στην προσπάθειά τους) και στη συνέχεια έφτασαν στον χώρο του κεντρικού κτηρίου.

Εκεί μπήκαν σε μια εταιρεία γραφικής ύλης σπάζοντας το παράθυρο. Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από την εταιρεία φύλαξης πως υπήρχε πρόβλημα. Ενημερώθηκε η αστυνομία ωστόσο φαίνεται ήταν ήδη αργά…

Οι έξι δράστες έσπασαν το παράθυρο της εταιρείας μπήκαν στο χώρο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια με βαριοπούλες έσπασαν τη μεσοτοιχία και μπήκαν στο χώρο της διαφημιστικής εταιρείας Post Productions, αλλά και στα γραφεία μιας τρίτης εταιρείας που βρίσκονται στο ίδιο κτήριο. Από τις δυο τελευταίες εταιρείες φαίνεται ότι άρπαξαν υπολογιστές.

Οι δράστες μπήκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν στην κατοχή τους και έφυγαν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της πρώτης εταιρείας που μπήκε στο στόχαστρο, όλη η “επιχείρηση” δεν διήρκεσε περισσότερα από 15 λεπτά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρα απλά διαπίστωσαν ότι είχε γίνει εισβολή.
Μια ώρα αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των ληστών καμένο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε