Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Σατανική” 57χρονη έταζε διορισμούς σε… πρεσβείες και πολυεθνικές

“Σατανική” 57χρονη έταζε διορισμούς σε… πρεσβείες και πολυεθνικές

– Απίστευτη 57χρονη έταζε διορισμούς σε πρεσβείες και μεγάλες εταιρείες
– “Τσέπωνε” χρήματα για να τους κάνει… διευθυντές
– Υποσχόταν θέσεις με μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ
– Οι απάτες της “έχτισαν” πολυτελή βίλα στην Μάνη

Την διαταγή του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων τις 57χρονης απατεώνισσας που κατάφερε να τσεπώσει 280.000 ευρώ τάζοντας… υψηλές θέσεις σε πρεσβείες, αναμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλα θύματα της “αριστοκρατικής” κυρίας.

Μάλιστα όσο περνά ο καιρός, όλο και νέα στοιχεία για την δράση της έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας, κυρίως για τα κόλπα που σκαρφίζονταν προκειμένου να αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από τα ευκολόπιστα θύματα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, η 57χρονη είχε πείσει μια γυναίκα 40 ετών πως με τις γνωριμίες που μπορεί να την διορίσει Γενική Διευθύντρια της… “Emirates” στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως η γυναίκα δεν ήξερε Αγγλικά.

500 ευρώ για… καλλωπισμό

Μάλιστα εκτός από τα διάφορα ποσά που της είχε πάρει, δήθεν για να προωθήσει τον διορισμό της, της ζήτησε επιπλέον 500 ευρώ προκειμένου να κανονίσει να την στείλει σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών για μια εβδομάδα, προκειμένου να την κάνουν… ευπαρουσίαστη.

Δηλαδή θα έκανε “spa”, μανικιούρ, πεντικιούρ και βέβαια θεραπεία ομορφιάς, προκειμένου να εντυπωσιάσει τους Άραβες της “Emirates’, με τους οποίους θα είχε συναντήσει για την πρόσληψη της.

Όταν η 40χρονη άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά και “φως” δεν βλέπει με τον διορισμό και βέβαια… το μισθό των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που θα έπαιρνε το μήνα ως Γενική Διευθύντρια, άρχισε να αντιδρά και να ζητά τα χρήματα της πίσω.

Η σατανική απατεώνισσα έπεισε τότε τα υπόλοιπα θύματα της, που επίσης περίμεναν διορισμούς στις Πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, τα χρήματα που θα της έδιναν προκειμένου να προχωρήσει την δουλειά, να τα δώσουν στην 40χρονη ώστε να την ξεχρεώσει και έτσι να μην αποκαλυφθεί το κόλπο της.

Η 57χρονη που είχε συλληφθεί το 2007 για παρόμοια αδικήματα, φέρεται να διέθετε πολυτελή βίλα με πισίνα στην Μάνη, όπου και φιλοξενούσε τα κατά καιρούς θύματα της προκειμένου να τα πείθει πως η ίδια διαθέτει χρήμα και γνωριμίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις