Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σέρρες: Δύο συλλήψεις για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπές αυτοκινήτων

Σέρρες: Δύο συλλήψεις για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπές αυτοκινήτων

Συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες για 12 διαρρήξεις και κλοπές αυτοκινήτων που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο συνεργών τους.

Όπως προέκυψε από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στις Σέρρες τα συγκεκριμένα άτομα, το χρονικό διάστημα από 8 έως και 14 Απριλίου 2020 διέπραξαν διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων και καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ έκλεψαν και τρία αυτοκίνητα, δύο από τα οποία χρησιμοποίησαν για διαρρήξεις.

Επίσης, έβαλαν φωτιά σε ένα από τα κλεμμένα οχήματα και το κατέστρεψαν ολοσχερώς, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και ακόμη ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.

Σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για παρόμοια αδικήματα, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψή του απωθώντας τους αστυνομικούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις