Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σοκ στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα νεκρή δίπλα στο μωρό της – Δεμένος ο σύζυγός της

Σοκ στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα νεκρή δίπλα στο μωρό της – Δεμένος ο σύζυγός της

Ένα θρίλερ σε πλήρη εξέλιξη στα Γλυκά Νερά. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία.

Μια ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) σε μια ήσυχη γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Θύμα μια νεαρή γυναίκα 20 ετών από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της. Τη σκότωσαν, πιθανότατα την έπνιξαν με μαξιλάρι, στη σοφίτα του σπιτιού, δίπλα στο μόλις λίγων μηνών παιδί της. 


Το 11 μηνών βρέφος στην αγκαλιά της γιαγιάς του

 

Ο άνδρας της, 32 ετών και πιλότος ελικοπτέρων στην Πολιτική Αεροπορία, βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα. Φαίνεται πως ήταν ο πρώτος στον οποίο επιτέθηκαν οι δράστες, ακινητοποιώντας τον για να μην μπορέσει να αντιδράσει. 

Ήταν εκείνος που, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατάφερε να να ειδοποιήσει το 100. Σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς πως η οικογένεια του είχε πέσει θύμα ληστείας. “Φορούσαν κουκούλες” ήταν τα πρώτα λόγια που κατάφερε, σε κατάσταση σοκ, να πει ο 32χρονος. Φέρεται να είπε επίσης πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις. 

Η γυναίκα του ήταν νεκρή, εκείνος δεμένος στην καρέκλα και το μωρό τους στην κούνια του, να κλαίει. 

Ήταν τέτοια η αγριότητα των δραστών που σκότωσαν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους “προδώσει”. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τον κρέμασαν σε ένα δέντρο της αυλής του σπιτιού.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μπήκαν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού από το παράθυρο. Πριν φύγουν και αφού είχαν σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα, πήραν από το σπίτι 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ίσης αξίας!

Στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά πηγαίνει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ερευνήσει το χώρο για στοιχεία που θα αποκαλύψουν περισσότερα για τα όσα τα ξημερώματα. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις