Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 45χρονος έκαψε τον κατάκοιτο πατέρα του – Τον περιέλουσε με υγρό

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 45χρονος έκαψε τον κατάκοιτο πατέρα του – Τον περιέλουσε με υγρό

Το βράδυ της Ανάστασης υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 86χρονου κατάκοιτου πατέρα και του γιου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Στη σύλληψη του 45χρονου γιου του ηλικιωμένου άντρα, ο οποίος βρήκε το πρωί της Κυριακής τραγικό θάνατο μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους στην οδό Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 45χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου πατέρα του και θα οδηγηθεί στον στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του σαρανταπεντάχρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Την υπόθεση ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους τη φωτιά στο διαμέρισμα έβαλε ο ένας από τους δύο γιους, ο 45χρονος συλληφθείς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο διαμέρισμα διέμεναν ο 87χρονος, η συζυγός του και τα δυο τους παιδιά.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το βράδυ της Ανάστασης υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 86χρονου κατάκοιτου πατέρα και του γιου. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο 45χρονος, ξύπνησε νωρίς, πήγε στο δωμάτιο του πατέρα του, τον περιέλουσε με υγρό και τον έβαλε φωτιά. Ο 86χρονος καθώς ήταν κατάκοιτος, ήταν αδύνατο να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαμέρισμα, από το οποίο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη με εγκαύματα η μητέρα καθώς και ο δεύτερος γιος.

Πηγή voria.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις