Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σοκαριστικά πλάνα από τις συμπλοκές ανηλίκων Ζωγράφου και Καισαριανής – Ραντεβού κάθε βράδυ (video)

Σοκαριστικά πλάνα από τις συμπλοκές ανηλίκων Ζωγράφου και Καισαριανής – Ραντεβού κάθε βράδυ (video)

Ένταση τα τελευταία βράδια στου Ζωγράφου όπου σύμφωνα με μαρτυρίες συμπλέκονται ανήλικοι από σχολεία της περιοχής και του δήμου Καισαριανής. Στο νοσοκομείο βρέθηκε έφηβος μετά από επίθεση με μαχαίρι το βράδυ της Τετάρτης (17.06.2020).

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα όταν είχε δοθεί το… ραντεβού ανάμεσα στις ομάδες των ανηλίκων στου Ζωγράφου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου στα Άνω Ιλίσια.

Η αιματηρή συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 15χρονος. Ο νεαρός μαχαιρώθηκε ελαφρά στο πόδι, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από αστυνομικές πηγές.

Το “ραντεβού” είχε κλειστεί ανάμεσα σε εφήβους από του Ζωγράφου και την Καισαριανή, που θέλησαν έτσι να “λύσουν” τις… διαφορές τους!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για υπόθεση ενδοσχολικής βίας. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Περίοικοι κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα σκηνές από τη διαφυγή των ανήλικων δραστών προς την περιοχή της Καισαριανής, οι οποίοι προχώρησαν και σε ζημιές παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Τα τελευταία βράδια έχουν αναφερθεί ανάλογα “ραντεβού” στα Άνω Ιλίσια και την Καισαριανή με την Ασφάλεια Αττικής να βρίσκεται επί ποδός για να προλάβει τα χειρότερα.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ από το OPEN:

 

 

 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις