Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φονικό στη Θεσσαλονίκη – “Δεν πήγαινε άλλο” λέει ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του (pics, video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φονικό στη Θεσσαλονίκη – “Δεν πήγαινε άλλο” λέει ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του (pics, video)
Intime

Χρονικό μίας προαναγγελθείσας τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη. “Μας χτυπούσε, και την μάνα του και εμένα” κατέθεσε στην αστυνομία ο πατέρας που σκότωσε τον γιο στην εξώπορτα του σπιτιού τους.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή Πυλαιώτικα, όπου ένας 63χρονος πάτησε τη σκανδάλη της κυνηγετικής του καραμπίνας, κόβοντας το νήμα της ζωής του 32χρονου γιου του, μπροστά στο σπίτι τους την Κυριακή του Θωμά (26.04.2020).

“Δεν πήγαινε άλλο”, είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος με τις πληροφορίες για επιθετική συμπεριφορά του γιου προς τους δύο γονείς να φέρνουν στο φως κρυφές πτυχές του δράματος της οικογένειας.

Με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών. “Έχω κάνει τρία μπάι – πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου”, πρόσθεσε.

Μάρτυρας περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς του. 

Παρακολουθήστε την μαρτυρία στην Τατιάνα Στεφανίδου:  

Όπως είπε ο μάρτυρας Θ.Ι., ο πατέρας άγγιξε τα όριά του, καθώς ο 32χρονος επιτέθηκε πάλι στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο πατέρας να στρέψει την καραμπίνα προς αυτόν και να τον σκοτώσει. “Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων”, υποστήριξε ο ίδιος.

“Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε: “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”, φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος. “Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος”, εκτίμησε ο Θ.Ι. και πρόσθεσε: “Ήταν φίλος μου, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος ούτε δολοφόνος. Αλλά η αγανάκτηση πολλά κάνει”.

Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η μητέρα του 32χρονου και σύζυγος του δράστη, όσο και η κόρη του.

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία εν αναμονή

Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας που φοβόταν ακόμη και για τη ζωή των υπολοίπων μελών της, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε τον γιο του που έβγαινε από το σπίτι τους κι ενώ φαίνεται να είχε προηγηθεί άλλος ένας καβγάς, ο τελευταίος. Εκεί ακριβώς στην εξώπορτα πυροβόλησε τον 32χρονο, σκοτώνοντάς τον.

“Δεν ήθελε να συνεχιστεί άλλο αυτό και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο γιος του θα μπορούσε να κάνει κακό στη μάνα του, ή στην αδελφή του, ή σε άλλο μέλος της οικογένειας”, επισήμανε μια γειτόνισσα στο GRTimes.

Τέλος, ο 63χρονος δράστης εξακολουθεί να κρατείται στην Ασφάλεια από όπου αναμένεται να  οδηγηθεί στον εισαγγελέα για το έγκλημα που σόκαρε ολόκληρη την Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο.

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έγινε, αλλά όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στα Πυλαιώτικα θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί η τραγωδία.

πληροφορίες και από GRTimes.gr 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις