Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σπείρα με το σίδερο: «Παγωμένη» η Κυψέλη – Σοκ και τρόμος στη γειτονιά της 85χρονης [vids]

σπείρα με το σίδερο
φωτο newsit

Σοκαρισμένη η γειτονιά της 85χρονης γυναίκας από την άγρια ληστεία στην Κυψέλη. Η σπείρα με το σίδερο βασάνισε την ηλικιωμένη που κατάφερε ευτυχώς να λυθεί μόνη της και να συρθεί μέχρι την πόρτα. Μέχρι τη σωτηρία της.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών με το σίδερο, περιγράφουν σοκαρισμένοι οι γείτονες και οι φίλοι της οικογένειας της 85χρονης Δέσποινας Σκούρτη. Η ηλικιωμένη βασανίστηκε από τους ληστές μέσα στο σπίτι της στην Κυψέλη με πρωτόγνωρη βιαιότητα. Χωρίς να διστάσουν οι τρεις ληστές έκαψαν με το σίδερο την άτυχη γιαγιά…

Οι μαρτυρίες σοκάρουν. Στη γειτονιά της ηλικιωμένης οι κάτοικοι είναι μουδιασμένοι. Φοβούνται ότι αύριο μπορεί να έρθει η δική τους σειρά.

Σπείρα με το σίδερο: Βασανιστήρια για λίγα ευρώ και μια βέρα

«Την αιφνιδίασαν τη γυναίκα. Μπήκαν στις 5 το πρωί. Ο ένας είχε ανέβει πάνω στην κοιλιά της, ο άλλος την έδεσε κι ο τρίτος τη χτυπούσε. Έλεγαν: “λεφτά, λεφτά, λεφτά”, η γυναίκα έδωσε ό,τι είχε.

Τότε τη σήκωσαν, την πήγαν πάλι στο σαλόνι και την κάψανε με το σίδερο», λέει στο Newsit.gr οικογενειακός φίλος.

Σπείρα με το σίδερο: Ντροπή και αίσχος! Σοκ από τις πληγές της 85χρονης! [vids, pics]

«Κάνανε το σπίτι άνω κάτω για να βρουν κι άλλα λεφτά. Της είπαν θα πεθάνεις. Της πήραν λίγα ευρώ, μια βέρα που είχε κι έναν σταυρό.

Ήταν δεμένη με γραβάτες, κατάφερε και έβγαλε το σίδερο από την πρίζα, σύρθηκε ως την πόρτα, την είδαν οι γείτονες και πήραν την κόρη της τηλέφωνο. Έκατσε 4 μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα βγήκε», λέει ο φίλος της οικογένειας.

«Πολλά τα περιστατικά – Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε»

«Η πολυκατοικία έχει δύο πόρτες. Είχαν βγάλει τον αφαλό και έφυγαν από την κάτω πόρτα. Την έχουν κάψει με σίδερο. Για να τους πει πού ήταν τα χρήματα. Ένα 50ρικο της είχε αφήσει η κόρη της πάνω στο τραπέζι για να ψωνίσει. Τη σύνταξη την παίρνει η κόρη της. 20 ευρώ της πήραν. Κάθε μέρα συμβαίνουν περιστατικά» λέει ένας δεύτερος γείτονας στο Newsit.gr.

«Φοβάμαι να κυκλοφορήσω, άλλοι δεν φοβούνται λένε, εγώ δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολική. Τη χτυπήσαν και την κάψανε», λέει σοκαρισμένη μια ακόμη γειτόνισσα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις