Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσαν αλλοδαποί διαρρήκτες που ρήμαζαν σπίτια στην Αττική!

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσαν αλλοδαποί διαρρήκτες που ρήμαζαν σπίτια στην Αττική!

Διπλή επιτυχία της αστυνομίας αποτελεί ότι συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διαρρήκτες με… πλούσια δράση σε περιοχές της Αττικής.

Αρχικά συνελήφθη, στο Χαλάνδρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει σπίτι στην περιοχή.

Από την έως τώρα έρευνα που πραγματοποίησε το τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, εξακριβώθηκε ότι ο κακοποιός είχε διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές από σπίτια στις περιοχές του Γαλατσίου, Χολαργού, Νέου Ψυχικού και της Ακρόπολης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο 35χρονος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στα Πετράλωνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχειρούσε να διαρρήξει πόρτα αποθήκης στην περιοχή.

Σύμφωνα με την έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Ακρόπολης, ο 34χρονος είχε διαπράξει άλλες δύο διαρρήξεις – κλοπές στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ο κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις