Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στη φάκα της αστυνομίας σπείρα Γεωργιανών που ξάφριζε σπίτια στο Χαλάνδρι

Στη φάκα της αστυνομίας σπείρα Γεωργιανών που ξάφριζε σπίτια στο Χαλάνδρι

Στη σύλληψη τριών Γεωργιανών προχώρησε η αστυνομία. Αποτελούσαν μέλη σπείρας, η οποία ξάφριζε σπίτια και διαμερίσματα στο Χαλάνδρι.

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν τρεις Γεωργιανοί που φέρονται ότι έμπαιναν σε σπίτια και διαμερίσματα, στο Χαλάνδρι κυρίως, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης, και έκλεβαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές,

Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών έγινε χτες το πρωί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο Χαλάνδρι, λίγη ώρα μετά την εισβολή τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής και, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται για τον ίδιο, λόγο, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι επιστρέφοντας έτσι στη γνωστή τους «τέχνη».

Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι δράστες είχαν συστήσει πριν από περίπου δύο μήνες σπείρα όπου έκανε κλοπές σε διαμερίσματα. Οι τρεις διαρρήκτες άνοιγαν τις πόρτες των διαμερισμάτων με ειδικά λαμάκια, μήτρες κλειδαριών και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, που δεν άφηναν ίχνη, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Στη κατοχή των τριών Γεωργιανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.780 ευρώ, ακριβές τσάντες και δύο ρολόγια χειρός.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σπίτια στο Χαλάνδρι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις