Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στη φυλακή 27χρονος για ερωτική σχέση με 13χρονη – Τι ψάχνει η αστυνομία

Στη φυλακή 27χρονος για ερωτική σχέση με 13χρονη – Τι ψάχνει η αστυνομία

Ο έρωτας για μια 13χρονη τελικά τον έστειλε στην φυλακή. Ο λόγος για έναν 27χρονο που είχε δεσμό με μια ανήλικη μαθήτρια και ο οποίος κατέληξε με χειροπέδες στα χέρια, έπειτα από την καταγγελία των γονιών της 13χρονης.

Ο 27χρονος έπειτα από την σύλληψη του και μιλώντας με τους Αστυνομικούς τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τόσο ο ίδιος όσο και η ανήλικη μαθήτρια είναι σφοδρά ερωτευμένοι και μάλιστα αυτό τον δεσμό τον βλέπουν σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη η οποία επίσης δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο, έφευγε κρυφά από το σπίτι της τις νύχτες, προκειμένου να συναντήσει τον νεαρό.

Κάποια στιγμή οι γονείς της κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν με τρόμο πως το παιδί τους βλέπει έναν 27χρονο. Αμέσως κατήγγειλαν τα όσα γνώριζαν στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 27χρονου.

Όταν πια ο εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκιση του, ο 27χρονος φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς που τον συνόδευαν πως θα κάνει υπομονή στην φυλακή, ώστε να βγει και να περιμένει να ενηλικιωθεί η 13χρονη προκειμένου να την ζητήσει επίσημα από τους γονείς τις, καθώς θέλει να την παντρευτεί.

Μάλιστα ο εισαγγελέας διέταξε ακόμα και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου καθώς εκτιμάται πως ίσως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις «δεσμού» του 27χρονου με ανήλικες μαθήτριες. 

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου από την αστυνομία. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις