Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη φυλακή ο 83χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε για εφτά χρόνια την ανήλικη εγγονή του

ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Στη φυλακή οδηγείται ο 83χρoνος ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη εγγονή του. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 83χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι τον στοχοποίησαν τα παιδιά του με τα οποία δεν έχει καλές σχέσεις, πείθοντας τη 17χρονη σήμερα κοπέλα να προχωρήσει στις καταγγελίες της.

Πώς συνελήφθη

Ο 83χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (02.04.2021) μετά από καταγγελία της 17χρονης εγγονής του, η οποία μαζί με τη μητέρα της απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την καταγγελία, επί μία επταετία ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι, το οποίο φοβόταν να μιλήσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο, αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη το μαρτύριό της φαίνεται ότι στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της, όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου!

Σύμφωνα με το MEGA, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων κατέθεσαν η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, η μητέρα της και ο θείος της κοπέλας ο οποίος είναι και γιος του 83χρονου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το MEGA, έγινε σε περιοχή των βορείων προαστείων.

Θυμηθείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA:

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις