Παρασκευή, 12 Απρ.
22oC Αθήνα

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης από το Εκουαδόρ

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα κοκαΐνης από το Εκουαδόρ

Η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε σε συνεργασία με την Αμερικανική DEA και αρμόδιες αρχές σε Ευρωπαϊκές χώρες, το Εκουαδόρ και την Αυστραλία.

Στη φυλακή οδηγούνται και οι τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα των ναρκωτικών που προμήθευε, εισήγαγε και διακινούσε κοκαΐνη από το Εκουαδόρ στην Ευρώπη και την Αυστραλία. .

Οι τρεις κατηγορούμενοι  απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Μεταξύ αυτών και ο 42χρόνος ιδιοκτήτης καφετέριας και γιος γνωστής αστρολόγου η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017. Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και ένας ιδιοκτήτης μάνδρας αυτοκινήτου καθώς και ο Αλβανός συγκατηγορούμενος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται να επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι δηλαδή ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να κλείσει μια εμπορική συμφωνία για τη μεταφορά κακάο. Μάλιστα, ο 42χρόνος κατηγορούμενος-κατά πληροφορίες- προσκόμισε αποδεικτικά που που ταξίδεψε στο Εκουαδόρ , από τα οποία, όπως είπε, φαίνεται ότι επισκέφτηκε εταιρείες για να κλείσει η συμφωνία για κακάο.

Από την πλευρά το,  ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων φέρεται να ζήτησε την άρση του τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ φέρεται να είπε ότι η μόνη σχέση που είχε με τον συγκατηγορούμενο του ιδιοκτήτη καφετέριας, ήταν όταν ο επιχειρηματίας αγόρασε δύο αυτοκίνητα από την μάντρα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις