Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Στη φυλακή οι ληστές με τις μηχανές

Στη φυλακή οι ληστές με τις μηχανές

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο 30χρονοι που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά και κατηγορούνται για σωρεία ληστειών και κλοπών τσαντών.

Οι δύο κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο αρνήθηκαν απολογούμενοι το βαρύτατο κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους επικαλούμενοι μάρτυρες και έγγραφα που θα θέσουν στην διάθεση της ανάκρισης και κατά την άποψη τους θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς που προέβαλαν ενώπιον του ανακριτή.

Οι 30χρονοι ενώ ήταν στον Άγιο Στέφανο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα των αστυνομικών που τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο καθώς κρίθηκαν ύποπτοι για περιστατικά με κλοπές τσαντών από αυτοκίνητα εν κινήσει με θραύση τζαμιών. Έτσι ακολούθησε μεγάλη καταδίωξη που οδήγησε στην σύλληψη τους στην Κηφισιά.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας , αντίσταση , απείθεια , διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια , κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις