Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην Αθήνα κρύβεται η Πόλα Ρούπα – Οι στοχευμένες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην Αθήνα αναζητούν πλέον οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, τη Νο1 γυναίκα καταζητούμενη στην Ελλάδα. Την Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική ομάδα αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικούς μήνες με μοναδικό αντικείμενο τον εντοπισμό και την σύλληψη της συμβίας του Νίκου Μαζιωτη, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Π. Ρούπα τελικά δεν κρύβεται στην επαρχία, αλλά στην Αθήνα, που άλλωστε είναι και το καλύτερο μέρος για έναν φυγά.
Στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, έπειτα από την πρόσφατη ληστεία που φέρεται να διέπραξε η συμβία του Νίκου Μαζιωτη, στην περιοχή της Μαλεσίνας “απαλλοτριώνοντας” περίπου 180.000 ευρώ από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Από την διαδρομή, που εκτιμούν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής πως ακολούθησε η Π. Ρούπα, μαζί με τους δυο συνεργούς της, έναν άνδρα και μια γυναίκα, μετά την διάπραξη της ληστείας, οι αναλυτές της Υπηρεσίας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο προορισμός της δεν ήταν άλλος από την Αττική. Άλλωστε και την περίοδο που κρύβονταν μαζί με το σύντροφο της, στην Αθήνα είχαν βρει καταφύγιο και μάλιστα στα Βόρεια Προάστια.
Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ειδική ομάδα των Αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής, έχει πραγματοποιήσει στοχευμένες έρευνες σε συγκεκριμενες περιοχές της Αττικής, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει ίχνη της καταζητούμενης.
Παράλληλα, ευελπιστούν πως ο εντοπισμός της συμβίας του Νίκου Μαζιώτη, ίσως τους οδηγήσει ακόμα και στην γιάφκα της ένοπλης οργάνωσης “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών”, καθώς εκτιμάται πως υπάρχει σύνδεση της συγκεκριμένης ομάδας με την οργάνωση που δημιούργησε ο Ν. Μαζιώτης με την συμβία του, δηλαδή τον “Επαναστατικό Αγώνα”.
Εκτός από εκτιμήσεις, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, φαίνεται να έχουν και ενδείξεις στα χέρια τους για αυτή την κοινή συμπόρευση των δυο οργανώσεων, καθώς η σώματοδομή της γυναίκας συνεργού της Π. Ρούπα στην ληστεία της Εθνικής στην Μαλεσίνα, μοιάζει με την “αμαζόνα” που έχει εμφανιστεί σε τουλάχιστον τρία χτυπήματα της “ΟΛΑ”, και συγκεκριμένα, στην επίθεση εναντίον των παλιών γραφείων της Ν.Δ στην Λ. Συγγρού, την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι και τέλος στους πυροβολισμούς εναντίον της Ισραηλινής Πρεσβείας, στην Λ. Κηφισίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε