Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στον ανακριτή ο ληστής της Γεωπονικής – Συνθήματα από αλληλέγγυους

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Χαμογελαστός έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 25χρονος ληστής που φάνηκε να ευχαριστεί με τον τρόπο αυτό τους συγκεντρωμένους που φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.

Ο 25χρονος που τηρεί ιδιαίτερα σκληρή στάση χωρίς να αναφέρει το παραμικρό πέρα απ’ το όνομά του και τον τόπο κατοικίας του οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή.

Οι νεαροί που συγκεντρώθηκαν για να τον υποστηρίξουν στράφηκαν και κατά τον δημοσιογράφων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα. Το όπλο που βρέθηκε πάνω του και εξετάστηκε στα εργαστήρια βρέθηκε πως είναι “καθαρό”.

Η συγγένειά του πάντως με άτομο που είναι στη φυλακή για ληστείες αλλά είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτίας” σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική που παρακολουθεί στενά τις έρευνες.

Οι έρευνες στρέφονται τώρα κυρίως στον εντοπισμό του συνεργού του 25χρονου που κρύφτηκε στους χώρους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και φρόντισε να “ξεφορτωθεί” το όπλο και το κινητό του.
Οι αστυνομικοί τα εντόπισαν και πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο σε μια προσπάθεια να φανεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια “ενέργεια” και από το κινητό οι επαφές που μπορεί να είχαν οι δράστες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε