Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στρατόπεδο Καποτά: “Λαβράκια” έβγαλε η αστυνομία – Τουλάχιστον 26 συλληφθέντες

Στρατόπεδο Καποτά: “Λαβράκια” έβγαλε η αστυνομία – Τουλάχιστον 26 συλληφθέντες

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι, όπου επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες μέρες μετά από την δολοφονία από αδέσποτη σφαίρα του μικρού Μάριου. Η αστυνομία έχει συλλάβει τουλάχιστον 26 ανθρώπους για διάφορα αδικήματα ενώ… το στρατόπεδο έκρυβε “εκπλήξεις”.

Οι πέντε εκ των 26, συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή, οι τρεις για καλλιέργεια κάνναβης και οι υπόλοιποι για διάφορες παραβάσεις ακόμα και για ρευματοκλοπή.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν οι δράστες πίσω από το στρατόπεδο Καποτά, 60.000 πακέτα τσιγάρα ενώ έχουν δεσμευτεί για περαιτέρω έρευνα 12 οχήματα.

Στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών των ΜΑΤ, της ΕΚΑΜ, αλλά και των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ ενώ πήρε μέρος και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών ήταν το στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι, επειδή ήταν “έδρα” της διαβόητης συμμορίας των χρηματοκιβωτίων, ενώ κατά καιρούς έχει γίνει άνδρο διαφόρων κακοποιών.

Στην περιοχή του Μενιδίου, γενικότερα, μετά τον άδικο χαμό του μικρού Μάριου, από αδέσποτη σφαίρα, στην αυλή του σχολείου του, αλλά και τα τόσα άλλα περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει σχέδιο κατά της εγκληματικότητας.

 Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε