Τρίτη, 14 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στυλίδα: Οι πολιτοφύλακες του Γκλέτσου έπιασαν τους κλέφτες!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η πολιτοφυλακή του Δήμου Στυλίδας έπιασε επίδοξους κλέφτες υλικών γεώτρησης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, με τον Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο να τους δίνει συγχαρητήρια.

Η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα ανάγκασε τον Δήμο Στυλίδας και τον Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο στη δημιουργία πολιτοφυλακής, η οποία θα έχει ως στόχο την την προστασία συγκεκριμένων σημείων, όπως για παράδειγμα γεωτρήσεις.

Κάποιοι, πάντως φαίνεται ότι δεν πήραν στα σοβαρά την προειδοποίηση του Δημάρχου ή δεν γνώριζαν με αποτέλεσμα να “πιαστούν” από τους άνδρες της πολιτοφυλακής, οι οποίοι πρόλαβαν και ενημέρωσαν την αστυνομία που κινήθηκε αστραπιαία, πιάνοντας τους κλέφτες.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο LamiaReport και είπε: “Θέλω να συγχαρώ τους πολιτοφύλακες του Δήμου και το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας καθώς και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, γιατί απέτρεψαν κλοπή υλικών γεώτρησης και συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τους δράστες. Παρακαλώ τους δημότες, για οποιαδήποτε περίεργη κίνηση διαπιστώνουν, να ενημερώνουν αμέσως τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους (Κ. Φούντας, Χ. Χασιώτης, Κ. Χριστοδούλου, Χ. Αχινιώτης και Ε. Ζαρογιάννης) και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου. Μόνο έτσι, αν ενδιαφερόμαστε όλοι, θα καταφέρουμε να προστατέψουμε τις γεωτρήσεις και τις περιουσίες των δημοτών μας…”.

Πηγή: lamiareport.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε