Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Συγκλονίζουν στο “Live News” θύματα επιθέσεων της Χρυσής Αυγής: Δρούσαν ανενόχλητοι (video)

Συγκλονίζουν στο “Live News” θύματα επιθέσεων της Χρυσής Αυγής: Δρούσαν ανενόχλητοι (video)

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν απέναντι στα τάγματα της Χρυσής Αυγής περιγράφουν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, θύματα της εγκληματικής οργάνωσης που δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις.

Ένας συνδικαλιστής και μία δικηγόρος βρέθηκαν αιμόφυρτοι, ύστερα από χτυπήματα χρυσαυγιτών σε δύο περιστατικά σε Πέραμα και Αθήνα. Μάλιστα, η επίθεση σε βάρος της δικηγόρου έγινε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στις 12 Σεπτεμβρίου του 2013. Λίγες ημέρες πριν από την δολοφονία του Πάυλου Φύσσα και ενώ η εγκληματική οργάνωση που στοχοποίησε τους συνδικαλιστές χτύπησε στο Πέραμα με τα τάγματα εφόδου να είναι σε κύματα, με κρανοφόρους και ροπαλοφόρους.

Η Ευγενία Κουνιάκη χτυπήθηκε από την Χρυσή Αυγή μέρα μεσημέρι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η δικηγόρος, συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε να αιμορραγεί στη μέση του δρόμου, στην προσπάθεια της να προστατέψει έναν άνδρα που κυνηγούσαν τα τάγματα εφόδου.

Η δικογραφία σε βάρος των δραστών εκκρεμεί μέχρι σήμερα αφού ποτέ δεν συνελήφθησαν.

“Το ζήσαμε το έχουμε δει στο παρελθόν. Εγώ προσωπικά το έζησα και στον Αγ. Παντελεήμονα, και στο Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής το 2017”, ανέφερε η κα Κουνιάκη.

“Αυτό είναι δείγμα της ασυλίας που ένιωθαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να δρουν ανενόχλητα. Σε ένα σημείο έξω από τα δικαστήρια, μπροστά σε πολλές δυνάμεις της αστυνομίας. Το ίδιο έγινε και με τους φίλους του Παύλου Φύσσα όταν προσήλθαν στη δίκη του 2015. Δεν είναι κάτι που μας ξενίζει. Αυτό που μας ξενίζει, είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ασυλία και από τα δικαστήρια, ειδικά όταν τα θύματα ήταν μετανάστες”.

Ακούστε όσα είπαν στην εκπομπή “Live News”

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις