Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σύλληψη Αλβανού ναρκέμπορου: Αυτή είναι η κρύπτη μέσα στο πολυτελές τζιπ του (video)

Σύλληψη Αλβανού ναρκέμπορου: Αυτή είναι η κρύπτη μέσα στο πολυτελές τζιπ του (video)
Εικόνα από το video της αστυνομίας

Την κρύπτη που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές τζιπ του Αλβανού ναρκέμπορου για να μεταφέρει κοκαΐνη και χασίς, εντόπισε η Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα σχετικές εικόνες στη δημοσιότητα. 

Μέσα στην κρύπτη εντοπίστηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 188 γραμμαρίων, ένα περίστροφο, 15 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Ο 54χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (04.12.2020). Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, ο Αλβανός ναρκέμπορος είχε δημιουργήσει στο θηριώδες τζιπ του ηλεκτρική κρύπτη – άνοιγε μόνο με ειδικό χειρισμό που μόνο ο ίδιος γνώριζε – προκειμένου να μεταφέρει ναρκωτικά στην Ευρώπη, χωρίς να κινεί υποψίες.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν έντονα στις ανταλλαγές ναρκωτικών με την τουρκική μαφία. Δηλαδή, έδινε στους Τούρκους μαφιόζους αλβανικό χασίς, έναντι του ποσού των 4.000 ευρώ και αντί χρημάτων, παραλάμβανε καθαρή ηρωίνη από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είχε αλλάξει προσανατολισμό, καθώς τα ταξίδια στην Τουρκία και την Νοτιοανατολική Ευρώπη είχαν διακοπεί. Έτσι είχε προσανατολιστεί πλέον στον τομέα της εσωτερικής καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Για το λόγο αυτό είχε νοικιάσει στον Αυλώνα Αττικής έναν βιομηχανικό χώρο τριών ορόφων και είχε εγκαταστήσει στο εσωτερικό του ένα πλήρες εργαστήριο και σύστημα καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, την οποία άμεσα θα έριχνε στην αγορά της Αθήνας, αποκομίζοντας κέρδος άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Μάλιστα στο εσωτερικό του κτιρίου βρίσκονταν μόνιμα τρεις συμπατριώτες τους, οι οποίοι πρόσεχαν την καλλιέργεια και μάλιστα λόγο τις καραντίνας και για να μην δίνουν στόχο, είχαν να βγουν από εκεί τουλάχιστον έναν μήνα. Βέβαια, ο 54χρονος φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, είχε φροντίσει να έχουν όλα τα καλά, από φαγητό και ποτό, ακόμα… και αιθέριες υπάρξεις για την τόνωση της ψυχολογίας τους.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις