Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σύλληψη Ρούπα: Στην Ηλιούπολη το κρησφύγετό της

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η σύλληψη της Πόλας Ρούπα έγινε τελικά στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη. Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε ταυτόχρονα σε Άγιο Δημήτριο και Ηλιούπολη και στα ΄χερια των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής έπεσε τόσο η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, όσο και μια 25χρονη πιθανότατα είναι συνεργός της.

Η οδός Ζαϊμη παραμένει αποκλεισμένη. Στο σημείο μάλιστα εκτός από άνδρες της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και μια κλούβα της αστυνομίας.

Το κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα, το διαμέρισμα της οδού Ζαϊμη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με εκείνο της οδού Αθανασίου Διάκου όπου διέμενε η 25χρονη με συγγενής της.


Όλα δείχνουν ότι οι δυο γυναίκες συνεργάζονταν. Πιθανότατα η 25χρονη ανήκε στο δίκτυο υποστήριξης της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να συμμετείχε και στη ληστεία τράπεζας μαζί με την Πόλα Ρούπα και έναν άνδρα.


Η Πόλα Ρούπα την ώρα της σύλληψης ήταν στο σπίτι μαζί με τον μικρό γιο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr κατά την εισβολή των αστυνομικών δεν αντέδρασε, αν και ήταν οπλισμένη, ζητώντας από τους αστυνομικούς να προσέξουν το παιδί…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ/Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε