Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συμμορία των VIP: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σπίτι του Νίκου Βέρτη – Παρακολουθούσαν 8 επώνυμους

Συμμορία των VIP: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το σπίτι του Νίκου Βέρτη – Παρακολουθούσαν 8 επώνυμους

– Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα υποψήφια θύματα των ληστών
– Τρία από τα μέλη της συμμορίας έφυγαν… νύχτα για την Αλβανία
– Ο ένας από αυτούς βρίσκεται ήδη στη φυλακή
– Φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που ήταν εγκατεστημένο στην μονοκατοικία του Νίκου Βέρτη

Τα σπίτια άλλων 8 επώνυμων Αθηναίων, είχαν βάλει στο “μάτι” τα μέλη της άγριας συμμορίας των VIP που εξαρθρώθηκε έπειτα από πολύμηνες έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατά την διάρκεια των ερευνών είχαν εντοπίσει τα προφίλ που διατηρούσαν οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί στο Facebook και είχαν ζητήσει άρση απορρήτου, προκειμένου να παρακολουθούν τις αναρτήσεις τους αλλά και τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τις κατοικίες άλλων 8 επωνύμων Αθηναίων, ηθοποιών, τραγουδιστών, μάνατζερς και επιχειρηματιών στο χώρο του θεάματος, στις περιοχές της Εκάλης, της Πολιτείας, της Γλυφάδας και της Βούλας.

 

Από τους έμπειρους Αξιωματικούς της Ασφάλειας εκτιμάται πως οι έρευνες που πραγματοποίησαν και η αποκάλυψη – εξάρθρωση της σπείρας, έσωσε τους συγκεκριμένους επωνύμους και αναγνωρίσιμους Αθηναίους από δυσάρεστες εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο οι κακοποιοί να είχαν παρακολουθήσει τους υποψήφιους στόχους τους και στη συνέχεια να είχαν καταγράψει την διεύθυνση της κατοικίας τους, όπως άλλωστε είχαν κάνει και με τα προηγούμενα θύματα τους, εν προκειμένω την Τέτα Καμπουρέλη, τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη και τον παραγωγό Τόνι Μαυρίδη.

Μάλιστα στην περίπτωση του Νίκου Βέρτη, τις κινήσεις των ληστών είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολοήθησης που είχε εγκαταστήσει ο γνωστός τραγουδιστής, πλην όμως οι κακοποιοί λόγω της ενδελεχούς παρακολούθησης που είχαν πραγματοποιήσει, είχαν φροντίσει όταν εισέβαλαν στην μονοκατοικία να φορούν κουκούλες.

Δείτε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους ληστές των VIP κάποια στιγμή φαίνεται πως αντελήφθησαν πως οι έρευνες της Ασφάλειας έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και είναι δυνατόν να συλληφθούν, με αποτέλεσμα να φύγουν… νύχτα για την Αλβανία.
Εκεί, ο ένας από τους κακοποιούς βρίσκεται ήδη στην φυλακή κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ οι άλλοι δυο -ανάμεσα τους και ο φερόμενος ως “εγκέφαλος” της σπείρας- έχουν εξαφανίσει τα ίχνη τους.
Για το λόγο αυτό έχει εκδοθεί σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να διαβιβαστεί στις αλβανικές Αρχές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε