Έγκλημα

Συναγερμός στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Η βαλίτσα του 35χρονου έκρυβε ηρωίνη!

Ένας 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για εισαγωγή ηρωίνης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αλλοδαπός αφίχθη στην Ελλάδα, από το Πακιστάν, μέσω Καϊρου, ενώ μετέφερε, στις αποσκευές του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 7 κιλών και 586 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, 7.500 ρούπια Πακιστάν, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα