Έγκλημα

Συνέλαβαν γυναίκα με 40 κιλά χασίς στον Άγιο Παντελεήμονα

Απ' την Αθήνα μέχρι τη Λιβαδειά έφτανε η... χάρη της 44χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες και έτσι προχθές έστησαν ενέδρα και τη συνέλαβαν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα της γυναίκας οι αστυνομικοί εντόπισαν 37 συσκευασίες χασίς έτοιμες για πώληση συνολικού βάρους 41,9 κιλών.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα αποθήκευε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι της, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, σε διάφορους χρήστες σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας.

Διαβάστε επίσης:

Έπεσε από την ταράτσα για να μην τον πιάσουν οι αστυνομικοί!

“Στο σκαμνί” σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Μαζί του η σύζυγος και η κόρη του

Νέα επίθεση σε περίπτερο στον Ασπρόπυργο

Ηράκλειο: Οι ιδιοκτήτες γύρισαν, οι διαρρήκτες τρόμαξαν…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα