Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Συνελήφθη 20 φορές για κλοπές, αλλά «σουλατσάρει» έξω με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας τη δράση του (vid)

Συνελήφθη 20 φορές για κλοπές, αλλά «σουλατσάρει» έξω με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας τη δράση του (vid)

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το βίντεο από μια ληστεία που είχε για πρωταγωνιστή έναν Αλγερινό μέλος σπείρας που είχαν συλλάβει κατά το παρελθόν 20 φορές αλλά σουλατσάρει έξω ελεύθερος με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας τη δράση του.

Μαζί τους συνεργούς του κλέβουν κοσμήματα από το αυτοκίνητο ενός κοσμηματοπώλη αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την μέθοδο της απασχόλησης.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στην κλοπή συμμετείχε και ένας κακοποιός τον οποίο έχουν συλλάβει άλλες 20 φορές, αποφυλακίστηκε δύο φορές με περιοριστικούς όρους, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τις «κακές» του συνήθειές. Οι αστυνομικοί τελικά τον εντόπισαν και μάλιστα την ημέρα της σύλληψης του φορούσε ακριβώς την ίδια μπλούζα που φαίνεται και στο βίντεο από την κλοπή στον κοσμηματοπώλη.

Ο Αλγερινός, ο οποίος στο βίντεο φοράει βερμούδα πιάνει δήθεν κουβέντα με ανυποψίαστους πολίτες όπως ο άνδρας με την κόκκινη μπλούζα. Τους μιλάνε προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς κάνουν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες σε μέλη σπείρας που έχουν συλλάβει κατά το παρελθόν. Να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός που συμμετέχει στην κλοπή, πέρασε από δίκη, όμως αφέθηκε και πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις