Έγκλημα

Συνελήφθη 20 φορές για κλοπές, αλλά «σουλατσάρει» έξω με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας τη δράση του (vid)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το βίντεο από μια ληστεία που είχε για πρωταγωνιστή έναν Αλγερινό μέλος σπείρας που είχαν συλλάβει κατά το παρελθόν 20 φορές αλλά σουλατσάρει έξω ελεύθερος με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας τη δράση του.

Μαζί τους συνεργούς του κλέβουν κοσμήματα από το αυτοκίνητο ενός κοσμηματοπώλη αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την μέθοδο της απασχόλησης.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στην κλοπή συμμετείχε και ένας κακοποιός τον οποίο έχουν συλλάβει άλλες 20 φορές, αποφυλακίστηκε δύο φορές με περιοριστικούς όρους, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει τις «κακές» του συνήθειές. Οι αστυνομικοί τελικά τον εντόπισαν και μάλιστα την ημέρα της σύλληψης του φορούσε ακριβώς την ίδια μπλούζα που φαίνεται και στο βίντεο από την κλοπή στον κοσμηματοπώλη.

Ο Αλγερινός, ο οποίος στο βίντεο φοράει βερμούδα πιάνει δήθεν κουβέντα με ανυποψίαστους πολίτες όπως ο άνδρας με την κόκκινη μπλούζα. Τους μιλάνε προκειμένου να μην αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς κάνουν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες σε μέλη σπείρας που έχουν συλλάβει κατά το παρελθόν. Να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός που συμμετέχει στην κλοπή, πέρασε από δίκη, όμως αφέθηκε και πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα