Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα social media κλειδί στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι – Οι σχέσεις των δυο γυναικών και τα like στο facebook

βιτριόλι

Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν τελικά ισχυρό “όπλο” στον αγώνα που έδωσαν οι Αστυνομικές Αρχές, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η όμορφη λογίστρια, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Ένα από το πρόσωπα αυτά που κίνησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή το ενδιαφέρον ήταν σίγουρα και η 35χρονη η οποία αυτή την ώρα καλείται να αποκαλύψει και να περιγράψει την πραγματική σχέση που είχε με την όμορφη Ιωάννα, όπου μεταξύ άλλων κατάγονται και από τον ίδιο νομό.

Στο ερώτημα αυτό καταλήγει και όποιος προσέξει μια προς μια τις φωτογραφίες της άτυχης 34χρονης, καθώς σε πολλές από αυτές η 35χρονη ύποπτη έχει αντιδράσει με “like” και ίσως και με σχόλια, τα οποία εξαιτίας των περιοριστικών ρυθμίσεων που είχε κάνει στο προφίλ της η Ιωάννα δεν φαίνονται.

Σύμφωνα με τα όσα βρήκε στην αναζήτηση του το newsit.gr από το φωτογραφικό άλμπουμ της Ιωάννας μέχρι το 2018 οι δυο γυναίκες είναι ξεκάθαρο πως διατηρούσαν τουλάχιστον μια διαδικτυακή σχέση, αφού η 35χρονη, το προφίλ της οποίας στο Facebook είναι περιορισμένο, είχε θαυμάσει πολλά από τα ταξίδια της.

Εντύπωση τις είχαν προκαλέσει και οι πάντα άψογες στιλιστικές επιλογές της 34χρονης Ιωάννας, το όνομα της οποία εμφανίζεται ως διαδικτυακή φίλη σε πολλά συγγενικά πρόσωπα της 35χρονης.

Έτσι αποδεικνύεται πως οι δυο γυναίκες είναι παλιές γνώριμες και πως κάτι συνέβη στις ζωές τους, που αποτέλεσε το “αγκάθι” στη μεταξύ τους σχέση, που όχι μόνο έφερε την οριστική ρήξη αλλά φαίνεται να τις έβαλε και σε μπελάδες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις