Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θα σας γ@@@@@@με”! Σοκάρει η περιγραφή των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στον Ασπρόπυργο

Ασπρόπυργος μετανάστες επίθεση

“Νόμιζα ότι θα πεθάνω”. Δυο μετανάστες που δέχτηκαν δολοφονική επίθεση. Η μαρτυρίες τους για την επίθεση που δέχτηκαν ενώ δούλευαν στον Ασπρόπυργο, προκαλούν μόνο σοκ.

«Μου φώναζαν πως θα μας σκοτώσουν και πως θα μας κάψουν ζωντανούς έναν – έναν. Μου έλεγαν θα σας γ….ε! Νόμιζα πως θα πεθάνω». Με αυτά τα λόγια ο Ασφάκ Μαχμούντ, ο ένας από τους δυο μετανάστες που δέχτηκαν την επίθεση στον Ασπρόπυργο, περιγράφει η φρίκη που έζησε.

Ο Ασφάκ Μαχμούντ και ο Βακάς Χουσεΐν είναι από το Πακιστάν. Στις 17:00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (07.10.2017), ενώ δούλευαν σε χωράφια στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, δέχτηκαν επίθεση. Πέντε άτομα τους χτύπησαν με μαχαίρια και σιδερογροθιές.

Ο Ασφάκ Μαχμούντ είπε στον Ελεύθερο Τύπο πως οι δράστες μπήκαν στα χωράφια, τους περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν μανιωδώς με σιδερογροθιές κυρίως στο κεφάλι. Και οι δύο διακομίστηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Με έχουν στοχοποιήσει επειδή συμμετείχα ενεργά σε διαδηλώσεις τον περασμένο Ιούνιο στην περιοχή για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις κατά μεταναστών. Είναι φασίστες αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις», είπε.

Σύμφωνα με το θύμα, οι τέσσερις από τους πέντε φορούσαν μαύρες μπλούζες και ο πέμπτος φορούσε μπλε. Ο τελευταίος κρατούσε μία μαύρη σακούλα. «Μας κοίταξαν και έφυγαν».

Η δολοφονική επίθεση καρέ – καρέ

«Όταν γύρισαν ξανά άρχισαν να μας βρίζουν. Μας ρώτησαν γιατί δεν έχουμε φύγει ακόμη και άρχισαν να μας απειλούν και να λένε ότι θα μας γ….ν. Οι τρεις από αυτούς με έπιασαν και άρχισαν να με χτυπάνε ενώ μου έλεγαν πως θα με σκοτώσουν και πως θα μας κάψουν όλους έναν έναν», περιγράφει.

Λέει πως ο φίλος του άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, δυο από τους δράστες τον κυνήγησαν αλλά ευτυχώς δεν τον χτύπησαν πολύ.

Ο Ασφάκ Μαχμούντ θυμάται πως οι δυο από τους δράστες που τον χτυπούσαν αλύπητα με τις σιδερογροθιές, φώναζαν στον τρίτο να τον μαχαιρώσει. «Όταν άκουσα πως του έλεγαν να βγάλουν το μαχαίρι νόμιζα πως θα με σκοτώσουν. Αυτός άρχισε να με μαχαιρώνει κάτω από το μάτι και μετά με χτυπούσαν όλοι μαζί. Ο φίλος μου που κατάφερε να φύγει άρχισε να τους φωνάζει πάρα πολύ και τότε με άφησαν. Ο ένας από αυτούς μου πέταξε μία πέτρα η οποία με χτύπησε στο μάτι».

«Τι κάνεις εδώ παλιόπακιστανέ; Φύγε από εδώ. Τι θες; Θα σας κάψουμε όλους. Θα σας σκοτώσουμε. Ξέρω ποιοι είναι και με ξέρουν και αυτοί. Ήθελαν να μας κάψουν ζωντανούς. Πονάω πολύ στο πρόσωπο και κυρίως στη μύτη. Με χτύπησαν πάρα πολύ. Με έφτυναν και με έβριζαν για αρκετή ώρα. Τέτοιες επιθέσεις γίνονται συχνά εδώ», τόνισε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Το πρωί της Κυριακής (08.10.2017) ο Ασφάκ Μαχμούντ είδε φωτογραφίες υπόπτων για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέδειξε στην αστυνομία ορισμένους από αυτούς ως τα πρόσωπα που επιτέθηκαν σε αυτόν και τον συμπατριώτη του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις