Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θέλετε να σας δείξω το τραύμα;” Έξαλλος ο Πάνος Καλλίτσης στ δίκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αίτημα να κληθούν να κατθαέσουν ως μάρτυρες οι γιατροί που χειρούργησαν τον Πάνο Καλλίτση το βράδυ της επίθεσης, τον Ιανουάριο του 2016, όταν μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, χτυπημένος στο στήθος και τα πόδια, κατέθεσαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής.

Η βολή του όπλου δημιούργησε κίνδυνο ζωής για τον κ. Καλλίτση; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί“, είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος πολιτικής αγωγής απευθυνόμενος στο δικαστήριο το οποίο λίγο νωρίτερα είχε αναγνώσει τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, σχολιάζοντας την βολή που δέχτηκε το θύμα υποστήριξαν πως δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του προκαλώντας την αντίδραση του Πάνου Καλλίτση. “Θέλετε να σας δείξω το τραύμα;” φώναξε εκνευρισμένος από τα πίσω έδρανα.

Σημερα κατέθεσαν στο δικαστήριο και οι οι συγγενείς του κατηγορουμένου αστυνομικού οι οποίοι είχαν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση. Οι μάρτυρες χαρακτήρισαν τον κατηγορούμενο “έντιμο και εργατικό” και υποστήριξαν πως ο ίδιος τους εξήγησε ότι “η μόνη εμπλοκή του στην υπόθεση ήταν ότι τηλεφώνησε στον συγκατηγορούμενό του, ο οποίος εκείνες τις ημέρες βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές και τον ενημέρωσε ότι ο Καλλίτσης έφυγε από το κομμωτήριό του”.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο κατηγορούμενος δεν τους ανέφερε λεπτομέρειες για το ποιος οργάνωσε το εγκληματικό σχέδιο γιατί “ήταν συναισθηματικά φορτισμένος“.

“Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, αν και έχουν περάσει 10 μήνες. Είναι πάνω από εμένα. Είναι αγαπητό παιδί και βοηθούσε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό” κατέθεσε χαρακτηριστικά η ξαδέλφη του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Η δίκη συνεχίζεται τη Δευτέρα 25 Απριλίου…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε