Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεόφιλος Σεχίδης: Όταν το μακελειό της Θάσου γινόταν επεισόδιο του “Κόκκινου Κύκλου”

Θεόφιλος Σεχίδης: Όταν το μακελειό της Θάσου γινόταν επεισόδιο του “Κόκκινου Κύκλου”

Ο Θεόφιλος Σεχίδης και τα ειδεχθή εγκλήματα που έκανε με στόχο μέλη της ίδιας του της οικογένειας γράφτηκαν στο βιβλίο με τα πιο στυγερά εγκλήματα στη νεότερη ιστορία της χώρας.

Η είδηση του θανάτου του Θεόφιλου Σεχίδη, στις φυλακές Κορυδαλλού σε ηλικία 46 ετών όπου κρατούνταν μετά την καταδίκη του, έφερε στη μνήμη όλα όσα έγιναν στην Θάσο το 1996 με πέντε μέλη της οικογένειάς του να πέφτουν νεκρά από τα ίδια του τα χέρια.

Η ιστορία του Θεόφιλου Σεχίδη έγινε επεισόδιο στον Κόκκινο Κύκλο του Πάνου Κοκκινόπουλου. Το επεισόδιο με τίτλο «Δεσμοί αίματος» είχε πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Υποδυόταν έναν ιδιόρρυθμο φοιτητή της ιατρικής που υποψιάζεται ότι οι γονείς του παροτρύνουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να τον κλείσουν σε άσυλο. Η ιδέα του προκαλεί πανικό. Ακολουθώντας το ένστικτο αυτοσυντήρησης του αποφασίζει να απαλλαγεί για πάντα από αυτόν τον κίνδυνο. Για να το πετύχει όμως αυτό πρέπει να απαλλαγεί έγκαιρα και γρήγορα από τους γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του…

Δείτε το βίντεο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις