Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός – Τί ισχυρίστηκε για τη ρατσιστική πινακίδα στο ιατρείο του

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός – Τί ισχυρίστηκε για τη ρατσιστική πινακίδα στο ιατρείο του

Για τον 57χρονο, που έξω από το γραφείο του υπήρχε ρατσιστική πινακίδα εναντίον των Εβραίων και που στο σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων αντικείμενα με ναζιστικά σύμβολα και υλικό της Χρυσής Αυγής, θα οριστεί δικάσιμος.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος για να οριστεί τακτική δικάσιμος ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη χθες στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επειδή έξω από το ιατρείο, που του έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Θερμαϊκού, υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου στα γερμανικά που έγραφε: “Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ”.

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι δεν έγραψε ο ίδιος την επιγραφή, αλλά άγνωστα άτομα, την περίοδο που απουσίαζε στην Κεφαλλονιά για δουλειά του ΕΟΠΥΥ.

Στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Χίτλερ.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πτώμα άνδρα βρέθηκε στον Έβρο

Πάτρα: Έτοιμοι για την μεγάλη παρέλαση πάνω από 30.000 καρναβαλιστές

Πρέβεζα: Ο οδηγός “ντύθηκε”… γάιδαρος

Ιωάννινα: Η φωτιά “έδειξε” το δρόμο για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Απίστευτα πράγματα στο κλειστό του Αγρινίου! Τραυματίστηκαν αθλητές λόγω βροχής

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε