Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μαφιόζικη εκτέλεση οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι

Μαφιόζικη εκτέλεση οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι

Νεκρός μέσα στο ταξί του βρέθηκε, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (01.03.2017) ένας άνδρας. Φέρει τραύμα στον δεξί κρόταφο και όλα δείχνουν πως ο οδηγός ταξί πυροβολήθηκε εν κινήσει!

Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο ταξί του πολύ κοντά στην πλατεία Κεφαλαρίου, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το ταξί και τον χώρο γύρω από αυτό εντόπισαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 22 χιλιοστών. Τα τζάμια του αυτοκινήτου είναι ανέπαφα και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο δράστης πιθανότατα πυροβόλησε, τουλάχιστον μια φορά, ενώ βρισκόταν και ο ίδιος μέσα στο όχημα.
Αν και ο τρόπος δράσης του δολοφόνου δείχνει “εκτέλεση” οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.
Ο 52χρονος που έχει γεννηθεί στη Νέα Ιωνία δεν είχε μάλιστα καιρό που απασχολούνταν ως οδηγός ταξί, είχε πιάσει δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε