Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρίλερ με τη δολοφονία της 55χρονης στην Κρήτη: Ο Νορβηγός επικοινώνησε με τον γιο της (pic)

Θρίλερ με τη δολοφονία της 55χρονης στην Κρήτη: Ο Νορβηγός επικοινώνησε με τον γιο της (pic)
Φωτογραφία cretalive.gr

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη, μετά τη δολοφονία της 55χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (17/01) στα Μεσκλά στα Χανιά. Ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, ένας Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, φέρεται να επικοινώνησε με τον γιο του θύματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ο Νορβηγός που συζούσε με την 55χρονη και αναζητείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα και τηλεφώνησε στο παιδί μέσω κινητού και της εφαρμογής messenger. Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδει το flashnews, παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη του, προκαλώντας την οργή του παιδιού. 

Click4more: Κρήτη: Οργή και δάκρυα για τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών – Συγκλονίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της (video)

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το τηλεφώνημα του Νορβηγού αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, κάτι το οποίο – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έγινε. Πάντως θεωρείται πως ο άνδρας βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, με δεδομένη την δυσκολία μετακίνησης και εκτός του νησιού λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Η άτυχη 55χρονη Β.Ζ., όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, φέρει τουλάχιστον 5 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα, ενώ λόγο του ψύχους που επικρατούσε στην περιοχή δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος κάτι που αναμένεται να δείξουν σήμερα οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Φωτογραφία από το εσωτερικού του σπιτιού της 55χρονης και τη σκηνή του στυγερού εγκλήματος εξασφάλισε το Cretalive.

Δείτε τη φωτογραφία:

Υπενθυμίζεται ότι την 55χρονη βρήκε νεκρή η γειτόνισσα της, που πήγε για επίσκεψη και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές. Η άτυχη γυναίκα ήταν ζευγάρι με τον άνδρα από την Νορβηγία και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συχνά καυγάδες.

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr, cretalive.gr, cretapost.gr

Πηγή φωτογραφίας: cretalive.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις