Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρίλερ στη Μάνδρα! Εκτέλεσαν πρώην γυναίκα επιχειρηματία – “Την είδα με τα χέρια ανοιχτά με το τηλέφωνο…”

Θρίλερ στη Μάνδρα! Εκτέλεσαν πρώην γυναίκα επιχειρηματία – “Την είδα με τα χέρια ανοιχτά με το τηλέφωνο…”

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Μάνδρα από την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού της. Η γυναίκα, η οποία ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Μάνδρας ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και της εστίασης ενώ ασχολείται και με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

“Την είδα ανάσκελα, τα χέρια ανοιχτά με το τηλέφωνο μέσα σε μία λίμνη αίματος! Έδιωξα την ανιψιά μου να μην δει το περιστατικό και ειδοποίησα αμέσως το 100. Μου είπαν: “μην φύγετε από εκεί. σε λίγο θα έρθουμε”. Ήρθαν κάποιοι, διάφοροι γείτονες, τους είπα “σας παρακαλώ μην ζυγώνετε, θα έρθουν να πάρουν αποτυπώματα”. Και όντως ήρθαν μετά από λίγο! Ήρθε και η φίλη της η Αθηνούλα γιατί την πήρε η ανιψιά μου που είναι φίλες” είπε συγκινημένος ο άνθρωπος που βρήκε τη νεκρή γυναίκα στη Μάνδρα το πρωί της Πέμπτης (24.05.2018) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Tatiana Live στο Ε.

Ο κ. Βαγγέλης έκανε λόγο για μία χαρούμενη γυναίκα που δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη μιας και περίμενε να γίνει ο γάμος του γιου της. Ο αδελφός της αδικοχαμένης γυναίκας αποκάλυψε ότι το θύμα είχε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της και εκείνος την συντηρούσε οικονομικά, μιας και εκείνη δεν δούλευε.

Δείτε όλα όσα στο βίντεο

Η γυναίκα βρέθηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στην αυλή του σπιτιού της. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ. Η φίλη της την άφησε στο σπίτι μετά την διασκέδαση και σήμερα το πρωί την βρήκαν νεκρή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις