Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τίναξαν στον αέρα sex shop στο Γκάζι!

Τίναξαν στον αέρα sex shop στο Γκάζι!
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε sex shop επί της Ιεράς Οδού στο Γκάζι τα ξημερώματα της Τετάρτης (20.11.2019).

Από την έκρηξη στο sex shop δεν καταστράφηκε μόνο το μαγαζί με τα ερωτικά είδη, αλλά προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές και σε δυο κοντινά καταστήματα. Μάλιστα, το ένα από τα δυο είναι σουβλατζίκο που έκανε εγκαίνια πριν από λίγες μέρες!

Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Καταστράφηκαν επίσης αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, για τον οποίο χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα, μπροστά στο sex shop, στον αριθμό 21 της Ιεράς Οδού, με την έκρηξη να σημειώνεται στις 03:20.

Εξαιτίας του περιστατικού, για αρκετή ώρα έκλεισε η Ιερά Οδός, στο τμήμα από την Πειραιώς έως την Κωνσταντινουπόλεως.

Η αστυνομία, που έφτασε άμεσα στο σημείο, συλλέγει και υλικό από τις κάμερες κοντινών καταστημάτων για να εντοπίσει τις κινήσεις των δραστών.

Ο ιδιοκτήτης του sex shop, στην πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία, δήλωσε άγνοια για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση στο μαγαζί του, λέγοντας πως δεν είχε διαφορές με κανέναν, ούτε και τον είχε απειλήσει ποτέ κανείς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις