Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το Live News στο στρατηγείο του ψευτογιατρού – Εξέταζε τους ασθενείς σε καφενείο

Το Live News στο στρατηγείο του ψευτογιατρού – Εξέταζε τους ασθενείς σε καφενείο

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον ψευτογιατρό. Δρούσε στην επαρχία για να μην γίνει κινήσει υποψίες στα «αθώα» θύματα του.

Η  κάμερα της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, βρέθηκε στην Μακρινίτσα και το Ξυλόκαστρο τον τόπο που λειτουργούσε ως στρατηγείο του γιατρού – «μαϊμού», αλλά και στον τόπο καταγωγής του, εκεί που κανείς δεν τον γνώριζε.

Στην Μακρινίτσα του Πηλίου ο ψευτογιατρός προμηθευόταν τα βότανα, τα έλαια και τις άλλες ουσίες με τις οποίες υποσχόταν ότι θα θεραπεύσει τους ασθενείς του.

Έκλεινε ραντεβού σε έναν καφέ στους πελάτες του, τους εξέταζε εκεί και τους έδινε οδηγίες για το πως θα θεραπευτούν.

Έβαζε στα μπουκαλάκια με τα βότανα το όνομά του (Dr. N. Kontos), και τα πουλούσε στα θύματά του, ως φάρμακα πρωτοποριακά από την Ελβετία, που ακόμα δεν είχαν βγει στο εμπόριο.

Το Πήλιο φημίζεται για τα βότανά του, πολλοί στην περιοχή μιλούσαν για έναν εναλλακτικό γιατρό χωρίς να γνωρίζουν όνομα ή λεπτομέρειες.

Η κάμερα του Live News προσπάθησε να έρθει σε επαφή, στο γραφείο ενός εκ των φερόμενων ως συνεργατών του που δεν θέλησε να μιλήσει.

Η οικογένειά του είναι βιοπαλαιστές

Η μητέρα, ο αδερφός και η αδερφή του 47χρονου ψευτογιατρού μένουν στο Ξυλόκαστρο, είναι άνθρωποι βιοπαλαιστές και δεν είχαν ουδεμία σχέση με τη δράση του.

Στην περιοχή, οι περισσότεροι κάτοικοι δεν τον γνώριζαν. Ο κ. Αριστοτέλης, κάτοικος περιοχής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής τονίζει: «40 χρόνια στο Ξυλόκαστρο, που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, δεν τον γνωρίζω και δεν τον έχω δει ποτέ. Τον αδερφό του, τον γνωρίζω, εξαιρετικό παιδί, ελαιοχρωματιστής, την αδερφή του την γνωρίζω».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις