Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Το δράμα της 42χρονης φυλακισμένης στα Πατήσια: Της πούλησε έρωτα και την εξέδιδε

Το δράμα της 42χρονης φυλακισμένης στα Πατήσια: Της πούλησε έρωτα και την εξέδιδε

Παλιός γνώριμος των αρχών είναι ο 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22.04.2020) στα Πατήσια καθώς εδώ και μήνες κρατούσε φυλακισμένη μια 42χρονη γυναίκα από τη Γερμανία.

Η φρίκη την οποία ζούσε η 42χρονη από τη Γερμανία αποκαλύφθηκε όταν βρήκε την ευκαιρία να βγεί από το σπίτι στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια και να ζητήσει βοήθεια.

Το δράμα της γυναίκας από τη Γερμανία ξεκίνησε, χωρίς εκείνη να μπορεί να φανταστεί την εξέλιξη, πριν από τρεις μήνες, όταν γνώρισε τον 37χρονο μέσω Facebook. Μετά τη γνωριμία τους, εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να τον γνωρίσει. Αφού έμεινε τρεις εβδομάδες εδώ και ο 37χρονος της… πούλησε έρωτα, εκείνη γύρισε στη Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματά της και να έρθει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Από τη Γερμανία στον… εφιάλτη

Τότε ήταν που άρχισε ο εφιάλτης της. Ο 37χρονος όχι μόνο την είχε κοροϊδέψει αλλά, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, της πήρε το διαβατήριό της και την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου, στα Πατήσια.

Το δράμα της 42χρονης είχε μόλις ξεκινήσει. Ο άνδρας που ερωτεύτηκε την ανάγκασε να εκδίδεται σε ξενοδοχείο της περιοχής αρχικά. Στη συνέχεια, όμως, όταν τα ξενοδοχεία έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, την εξέδιδε στο διαμέρισμα στα Πατήσια. Στην ίδια τη φυλακή της.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 37χρονος άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη. Η 42χρονη βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Το έσκασε και βγήκε στο δρόμο, όπου βρήκε μια περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ και τους είπε τα πάντα.

Έτσι, η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα – φυλακή της 42χρονης. Εκεί βρήκε μικροποσότητα ναρκωτικών (σ.σ. ο 37χρονος είχε σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών), ενώ ο μαστροπός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Στο σπίτι στα Πατήσια βρέθηκε άλλη μια γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίρε από την αστυνομία, είναι η σύντροφος του 37χρονου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις